ID Lock 150 Updater

Med «ID Lock 150 Updater» på din smartphone har du en ny verktygslåda för att alltid hålla ditt dörrlås uppdaterat. Anslut låset och följ stegen för ett enkelt sätt till ett uppdaterat och smart dörrlås.

Firmware är namnet på programvaran som styr hur låset fungerar. Uppdateringsappen för ID Lock låter dig uppdatera den fasta programvaran i ditt lås till den senaste versionen. Genom guiden i appen kopplar du telefonen till låset och laddar upp den senaste uppdateringen samtidigt som du kan följa uppdateringsprocessen från början till slut. När uppdateringen är klar kopplas låset från telefonen och du kan fortsätta att använda funktionerna och kapaciteterna hos ditt ID Lock 150 smarta elektroniska dörrlås. Appen är tillgänglig för både iOS- och Android-enheter

Med den här appen kan du uppdatera programvaran i ditt lås. Om du vill styra eller konfigurera låset rekommenderar vi att du undersöker vilka alternativ som finns i de olika tilläggsmodulerna och smarta hemlösningarna som finns på marknaden.

Har du funderingar över uppdateringsappen? Läs mer i kundcentret!

 

  

*Tilläggsmodulen är en extra modul som kopplar ditt ID Lock 150 till en gateway och ett smart hem