ID Lock 150 – Montering

ID Lock 150 är konstruerad för eftermontering på befintliga dörrar, så länge dörren är tillverkad enligt skandinavisk dörrstandard (SIS). Detta gäller för de flesta dörrar som köpts i Norge och Sverige under de senaste 20 åren. Det kan dock finnas skillnader mellan olika dörrar och du kan möta eventuella utmaningar som inte nämns i medföljande installationsanvisning.

Monteringsanvisning

Installationsinstruktionerna ger en noggrann genomgång steg för steg i hur du installerar ID Lock 150. Innan du påbörjar montering rekommenderar vi dock att du läser igenom hela dokumentet så att du är bekant med vilka operationer du ska utföra. Det är också viktigt att du kontrollerar noga att din dörr är kompatibel med ID Lock så att du inte behöver avbryta montering av enheten.
Ladda ner monteringsanvisning för ID Lock 150 som PDF

Monteringsfilm

Det finns ingen egen monteringsfilm för ID Lock 150, men du kan se ID Lock 101 monteringsfilm. Det kommer att vara några små skillnader i utseendet på några av komponenterna, men den faktiska processen från förberedelse till färdig lås är liknande. Vi rekommenderar att du tittar på filmen medan du följer stegen genom installationsanvisningarna.

Se monteringsfilmen på YouTube