Hur hanterar ID Lock serviceärenden?

 

Kristin jobbar på serviceavdelningen här på ID Lock. Vi hade en pratstund med henne för att höra hur ID Lock hanterar förfrågningar från återförsäljare och slutkunder.

Hur hanterar ID Lock serviceärenden? 

Vi på ID Lock finns alltid tillgängliga för att svara på frågor om vår produkt.

Vi kan kontaktas via kontaktformuläret på vår hemsida eller via Facebook. Om du behöver ett snabbt svar kan du också ringa oss på vår 24-timmars supporttelefon.

Du är också alltid välkommen att besöka vårt kundcenter. Här kan du hitta svar på en rad vanliga frågor, du kan få hjälp med montering och felsökning och du hittar alltid den uppdaterade versionen av vår bruksanvisning.

Men om du behöver hjälp på plats eller misstänker ett produktfel är det viktigt att du kontaktar din återförsäljare. Vi hjälper givetvis återförsäljaren att lösa dina utmaningar. 

Innebär det att återförsäljarnas kunder inte kan kontakta dig? 

Nej, kunder kan också kontakta oss direkt. Vi har flera sätt att bli kontaktad på. Supporttelefonen, Facebook och kontaktformuläret på hemsidan är kontaktpunkter för både kunder och återförsäljare.

Om ditt lås inte fungerar korrekt hjälper vi dig gärna att identifiera och lösa problemet. 

Ett typiskt problem är att larmet går, tydligen utan anledning. Det är ofta så att dörren har förskjutits på grund av varierande temperatur eller luftfuktighet. Då blir avståndet mellan dörrbladet och karmen för stort för att låsets sensorspärr ska registreras korrekt när dörren är öppen/stängd. Detta kan lösas genom att justera dörrbladet så att avståndet till karmen blir rätt. Låset kommer då att fungera som vanligt igen. 

Vad gör ID Lock för att förkorta handläggningstiden?

Vi gör alltid vårt bästa för att svara både slutkunder och återförsäljare så snabbt som möjligt, oavsett vilken plattform som används. 

I de fall återförsäljaren ska hjälpa slutkunden bidrar vi med support där det behövs. Dessutom kan återförsäljare nu köpa reservdelar av oss, så att de kan hjälpa sina kunder så snabbt som möjligt