Z-Wave och Zigbee matris

ID Lock vill att du som kund ska ha frihet. Frihet att välja den lösning du tycker är bäst för dig och ditt hem. Oavsett om det är ett elektroniskt dörrlås eller anslutning till en app via ett nav är det ditt val. Din frihet!

I en lösning med olika funktioner behöver du ett nav som talar samma språk som till exempel ditt dörrlås. Att använda en Z-Wave- eller Zigbee-modul i ditt ID Lock öppnar upp en ny värld av möjligheter och funktioner, och den blir bara större!
Vi har skapat två enkla matriser som visar vilka system som fungerar tillsammans med ID Lock och vilka funktioner som finns i de olika systemen.

Detta är ingen statisk översikt, den växer och expanderar hela tiden! I princip kommer alla system som använder Z-Wave Zigbee-modulen att fungera, men i matrisen hittar du hubbar som har testats av oss.

OBS! Det är viktigt att mjukvaran är 1.6 för Z-Wave-modulen om du vill överföra den direkt till ID Lock 202 Multi från en ID Lock 150.

Klicka på bilden för att komma till rätt matris

 

OBS! Översikten ovan återspeglar våra testresultat vid den tidpunkt då de utfördes. På grund av olika konfigurationer och ständiga förändringar kan ID Lock inte hållas ansvarigt för att du får samma resultat, och vi frånsäger oss allt ansvar för funktionalitet relaterad till driften mellan tredjepartslösningar och ID Lock.