Välkommen till en nyckelfri vardag

mars 10, 2020
Välkommen till en nyckelfri vardag

Med ett elektroniskt dörrlås, som ID Lock 150, kan du glömma nycklarna och andra vardagsproblem med dörren. Välkommen till en nyckelfri vardag.

Föreställ dig följande måndag:

Du reser dig upp och tar på dig träningskläderna, går ut genom dörren och börjar springa. Inga nycklar som skaver mot ditt lår.

Städaren som städar ditt hus medan du är på jobbet öppnar med en separat kod. Inga nycklar i blomkrukan.

Dina barn, som kanske inte prioriterar hemsäkerhet, kan låsa in sig med en enkel kod när de kommer hem från skolan. Inga herrelösa nycklar. Inga sökinsatser längs skolvägen.

Låter inte detta trevligt?

Ett lås – flera vägar in 

Med ett ID Lock 150 på dörren kan detta bli din vardag. Det elektroniska dörrlåset ger dig full kontroll över vem som har tillgång till ditt hus, utan att behöva lämna ut en enda nyckel. Istället använder du koder.

Du kan också använda RFID-brickor, som är ett alternativ till koden och nyckeln. Placera helt enkelt brickan mot panelen för att låsa upp dörren. Så om du skulle glömma koden behöver du inte få panik.

Gör låset smart 

Kopplat till ett smart hus är möjligheterna ännu fler. Sedan kan du låsa in och ut städaren ur huset genom en app medan du sitter på kontoret. Du kommer att meddelas när barnen har kommit hem från skolan. Du kan lägga till fler koder. Och du kan till och med se vem som ringer på klockan via en kamera.

För att göra låset smart behöver du en Z-Wave-modul* som du enkelt placerar inuti låset. Dessutom måste du koppla ditt lås till en gateway**, så att du kan styra låset via tillhörande app.

Ditt hem – du bestämmer 

Kort och gott kan du därför använda ID Lock 150 ensam – helt utan koppling till andra system. Eller så kan du göra det till en mer integrerad del av ditt hem, om du vill. Låset är kompatibelt med flera plattformar, så du kan välja den leverantör som passar dina behov bäst. Poängen är att du bestämmer.

Det är trots allt ditt hem.

* ID Lock  tilläggsmodul

** Extern tilläggsmodul

 

 


‹ Tillbaka