Tips för säker rengöring för ett infektionsfritt ID Lock 150

oktober 12, 2020
Tips för säker rengöring för ett infektionsfritt ID Lock 150

Risken för coronasmitta finns överallt, men med enkla åtgärder och utan några desinfektionsmedel kan du hålla utsidan av ditt ID Lock 150 fri från farliga virus och bakterier.

Dörrhandtaget och pekpanelen på ID Lock 150 används regelbundet, och är en viktig del av det nära infektionsförebyggande arbetet som alla kan göra hemma. Men överdriven tvättning med kemikalier är inte bara ineffektivt, det kan också minska livslängden på låsets olika delar.

Så håller du låset fritt från bakterier

Vi rekommenderar att du rengör handtaget och pekpanelen på den externa enheten regelbundet och att du införlivar detta i din hemstädningsrutin. Undvik att använda alkohol, tvål eller andra kemikalier. Genom att torka över handtaget och panelen med en mikrofiberduk fuktad med ljummet vatten tas upp till 99,9% av alla bakterier bort!

Tvätta den externa enheten på ID Lock 150

Den yttre enheten på ID Lock behöver tvättas då och då. Nu när det är Corona-tider finns det ett extra stort behov av att tvätta alla ytor inklusive ID Lock.

När du tvättar ID Locks utvändiga enhet, använd en fiberduk med vatten och torka över panel och handtag.

Det som är viktigt att inte använda när du tvättar ditt ID Lock är tvål och andra kemikalier i vattnet. Detta kommer potentiellt att förstöra panelen. Det är därför viktigt att endast tvätta låset med vatten och en fiberduk som visas i filmen nedan.

Om du har fler frågor, ta en titt på https://idlock.no/kundesenter/idl150-faq/


‹ Tillbaka