ID Lock YouTube Kanal – Efter montering

april 30, 2020
ID Lock YouTube Kanal – Efter montering

När du är klar med att installera låset är det första du bör göra att uppdatera låset. Om du kör en uppdatering av låsets mjukvara kommer låset bland annat att ställa in gångjärnsriktningen automatiskt varje gång du sätter i batterierna (förutsatt att luckan är öppen). Det betyder att du inte behöver ställa in detta från menyn själv.

För att kunna uppdatera ID Lock 150 behöver du ID Lock 150 Updater-appen. Följ instruktionerna i appen så får du den senaste tillgängliga programvaran på ditt lås.


Efter att ha slutfört uppdateringen är det viktigt att registrera din egen masterkod. Masterkoden är koden som ger dig tillgång till menyn för att kunna lägga till personliga koder, RFID-brickor, servicekoder med mera. Masterkoden kan även användas som kod för att låsa upp dörren, men vi rekommenderar att du anger en användarkod för att använda denna istället.


Dessutom, efter att ha registrerat sin personliga huvudkod, är det dags att registrera personliga användarkoder eller RFID-brickor. Efter uppdatering av låset har du möjlighet att registrera 25 användarkoder och RFID-brickor på din ID Lock 150.

Så här lägger du till personliga användarkoder till ditt ID Lock 150

Så här lägger du till RFID-taggar till din ID Lock 150

Fler filmer hittar du på ID Locks YouTube Kanal

 

 

 

 

 

 

 


‹ Tillbaka