ID Lock tillkännager integration med Alarm.com

mars 10, 2020
ID Lock tillkännager integration med Alarm.com

ID Lock tillkännager integration med Alarm.com

Det norskutvecklade elektroniska dörrlåset ID Lock 150 lanserar full integration med världens största IoT-plattform från Alarm.com.

ID Lock AS meddelar idag att det smarta, elektroniska dörrlåset ID Lock 150 nu har uppnått full integration med det omfattande ekosystemet av anslutna enheter som stöds av Alarm.com (Nasdaq: ALRM). Integrationen av låset med Alarm.coms plattform ger användarna ett enklare och bättre sätt att hantera säkerhet och åtkomst till deras hem genom en användarvänlig mobil-app som också styr andra anslutna enheter i hemmet.

– Friheten att välja den bästa lösningen för var och en ligger i kärnan i vad ID Lock erbjuder, säger ID Lock VD, Alv Kåre Rasmussen.

– Med våra kompromisslösa smarta dörrlås har vi alltid haft ett starkt fokus på valfrihet när det gäller anslutningar till smarta hemsystem. Vi tror på att använda standardiserade och icke-proprietära kommunikationsprotokoll som Z-Wave Plus. Denna strategi passar mycket bra med det öppna, men samtidigt kvalitetsorienterade Alarm.com-ekosystemet. En ID Lock 150 tillsammans med en gateway från Alarm.com är den perfekta utgångspunkten för ett riktigt smart och säkert hem, utan dolda kostnader eller tjänster du inte behöver.

Smarthus-lösningar med ID Lock 150 baserat på den branschledande plattformen från Alarm.com finns uteslutande tillgängliga genom auktoriserade tjänsteleverantörer, inklusive Securitas Home AB. Detta skapar säkerhet för en skräddarsydd och sömlös integrerad lösning för varje kund.

– Att kunna hantera tillgången till hemmet är ett av de viktigaste argumenten som människor har när de överväger en smart hemsäkerhetslösning, säger Reed Grothe, chef för affärsutveckling på Alarm.com

– Genom att integrera ID Lock 150 med Alarm.com-ekosystemet har både husägare och våra partners i Skandinavien ett tillräckligt pålitligt alternativ för att göra hemmet ännu säkrare.

Om ID Lock AS

ID Lock AS är ett norskt företag som levereras smarta, elektroniska dörrlås och tillbehör. Flaggskeppet är det smarta dörrlåset ”ID Lock 150”, som är speciellt anpassat för eftermontering på ytterdörrar och finns i bygg- och elektronikbutiker i Skandinavien. ID Lock är en del av NorDan-gruppen, en av Europas ledande dörr- och fönstertillverkare med mer än 1800 anställda och en omsättning på 2,65 miljarder NOK under 2018.


‹ Tillbaka