Z – Wave eller Zigbee Matris

ID Lock vill att du som kund ska ha frihet. Frihet att välja den lösning som du tycker är bäst för dig och ditt hem. Oavsett om det är ett elektroniskt dörrlås, anslutning till en larmcentral eller smart hemlösning, det är ditt val. Din frihet!

I en lösning med olika funktioner behöver du en gateway som talar samma språk som till exempel ditt dörrlås. Med hjälp av en Z-Wave- eller Zigbee-modul i ID Lock 150 öppnas en helt ny värld av möjligheter och funktioner, och den blir bara större!

ID Lock välkomnar alla att utveckla integration med vårt dörrlås, och listan över portar och larmcentraler som möjliggör detta växer ständigt. Vi är också helt säkra på att du önskar välja vad som är rätt för dig!

Vi vill att ditt ID Lock ska vara en dörröppnare. En dörröppnare för en nyckelfri vardag, men också för något mer! Vilken larmlösning är bäst för dig? Vilka funktioner vill du ha i ditt hem? Hur gör ID Lock detta möjligt för dig?

Vi har skapat två enkla matriser som visar vilka system som fungerar med ID Lock och vilka funktioner som finns i de olika systemen. Detta är ingen statisk översikt, den växer och expanderar hela tiden! I princip fungerar alla system som använder Z-Wave eller  Zigbee-modulen, men i matrisen hittar du gateways och larmsystem som har testats av oss.

OBS! Översikten nedan återspeglar våra testresultat när de utfördes. På grund av olika konfigurationer och ständiga förändringar kan ID Lock inte hållas ansvarigt för att du får samma resultat, och vi frångår oss allt ansvar för funktionalitet relaterad till operationen mellan tredjepartslösningar och ID Lock 150.

Se tabellen för att hitta rätt matris. Du kan även se matris för respektive system genom att klicka på bilderna.