ID Lock och Larm

mars 11, 2020
ID Lock får ofta frågan om vilka larmtjänster produkten är integrerad med. Hittills har det varit svårt att kunna rekommendera en larmleverantör med komplett integration, men det är nu på väg att förändras.

ID Lock – Ett kompromisslöst elektroniskt dörrlås

ID Lock 150 är först och främst en kompromisslös produkt när det kommer till design, kvalitet, funktionalitet och prestanda. Låset fungerar utmärkt för dig som vill ha en ”nyckelfri” vardag och inte vill oroa dig för borttappade nycklar och eventuella kostnader för att byta ut dem, eller i värsta fall byta ut hela cylindern. Produkten är samtidigt designad för en värld där anslutning till externa system kommer att öka hela användarupplevelsen, och funktionsmöjligheterna ytterligare.

«Freedom to Choose – Valfrihet»

«Freedom to Choose – Valfrihet» är något som vi på ID Lock värderar högt. För oss betyder det att vi kommer att erbjuda modulära lösningar som möjliggör anslutning till just det systemet du som kund väljer. Dessa är lösningar inom smarta larm eller smarta hus; två uttryck som blir mer och mer relevanta. Kort sagt, vad vill du som kund? En nyckel-fri vardag, utan uppkoppling? En vardag där låset ingår som en central del av larmet och där till exempel låsning och upplåsning kan göras från kontoret? Eller väljer du hellre att låset ska vara porten till både ditt smarta larm och ditt smarta hem? Allt detta är redan möjligt idag med ID Locks z-wave modul.

Anslutning till Smartalarm

Larmmarknaden är under ständig utveckling. På en marknad som har kännetecknats av ett fåtal större aktörer, kommer nya leverantörer in på fältet. Detta är spännande för dig som konsument och för oss som leverantör av en säkerhetsprodukt. Återigen kretsar mycket kring idén «Freedom to Choose – Valfrihet». Lösningen som passar just dina behov bäst, är kanske inte en fördefinierad prenumerationstjänst. Som exempel har du kanske inte behov av en säkerhetstjänst 365 dagar om året. Du kanske hellre väljer en lösning med en lägre fast avgift där du kan anpassa din säkerhetstjänster under specifika tidsintervall.

Detta är den första av flera artiklar, där vi vill utforska framtidens lösningar och utmana marknadsledaren i vårt segment. Kalla det gärna en glimt av framtiden. Samtidigt vill vi också, tillsammans med samarbetspartners, belysa olika lösningar som redan finns på marknaden idag. Det här är lösningar som både du som befintlig eller som framtida ägare av ID Lock 150 har möjlighet att utforska och ta del av.


‹ Tillbaka